Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Warta Industri

  • Classification and application of bar screen

    Klasifikasi lan aplikasi layar bar

    Miturut ukuran layar, layar bar dipérang dadi telung jinis: layar bar kasar, layar bar medium lan layar bar apik. Miturut cara reresik layar bar, ana layar bar gawean lan layar bar mechanical.Peralatan kasebut umume digunakake ing saluran inlet ...
    Waca liyane
  • Application of sludge dewatering machine in paper mill wastewater treatment

    Aplikasi mesin sludge dewatering ing pengolahan limbah pabrik kertas

    Screw press sludge dewatering machine digunakake ing perawatan banyu limbah pabrik kertas.Efek perawatan ing industri kertas banget pinunjul.Sawise sludge disaring liwat extrusion spiral, banyu disaring metu saka celah antarane dering obah lan statis, lan slud ...
    Waca liyane