Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Madeg ing taun 2007, Holly Technology minangka cikal bakal domestik kanggo ngasilake peralatan lingkungan lan bagean sing digunakake kanggo perawatan limbah.Ing baris karo prinsip Customer pisanan ", perusahaan kita wis berkembang dadi perusahaan lengkap nggabungaken produksi, dagang, desain lan layanan instalasi saka peralatan perawatan limbah. Sawise taun njelajah lan laku, kita wis dibangun munggah sistem kualitas lengkap lan ngelmu uga. minangka sampurna sawise-sale layanan system.At saiki, liwat 80% produk kita ngekspor luwih saka 80 negara, kalebu Asia Tenggara, Eropah, Amerika Utara, Amerika Latin, Afrika .. Kanggo taun, kita wis gained paling saka kapercayan pelanggan kita. lan sambutan saka ngarep lan luar negeri.

Produk utama kami kalebu: Dewatering screw press, Polymer dosing system, Dissolved air flotation(DAF) system, Shaftless screw conveyor, Machanical bar screen, Rotary drum screen, Step screen, Drum filter screen, Nano bubble generator, Fine bubble diffuser, Mbbr bio media filter, media settler tabung, generator oksigen, generator ozon dll.

Kita uga duwe perusahaan kimia perawatan banyu dhewe: Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. Kita duwe perusahaan Logistik dhewe: JiangSu Haiyu International Freight Forwarders Co., Ltd. Dadi kita bisa nyedhiyakake layanan terintegrasi kanggo sampeyan ing babagan perawatan banyu limbah.

Sembarang produk sing kasengsem, kita pengin menehi penawaran sing kompetitif.

Tur Pabrik

Sertifikat

Ulasan pelanggan

image1

Produk sing dituku:mesin dewatering sludge & sistem dosis polimer

Ulasan pelanggan:Wiwit iki tuku kaping 10 saka penet sekrup lan sistem dosis polimer.lan saiki kabeh katon sampurna. Bakal terus bisnis dosis karo Teknologi Holly.

image2

Produk sing dituku:generator gelembung nano

Ulasan pelanggan:Iki mesin nano nomer loro.Kerjane tanpa cacat, Tanduranku sehat banget lan ora ana patogen ing sistem oyot.Alat sing kudu ana kanggo tuwuh ing njero ruangan / ruangan

image3

Produk sing dituku:Media saringan bio MBBR

Ulasan pelanggan:Demi banget grapyak lan mbiyantu, apik banget ing Inggris lan gampang kanggo komunikasi Aku kaget!Dheweke ngetutake saben instruksi sing dijaluk.Bakal bisnis maneh mesthi !!

image4

Produk sing dituku:diffuser cakram gelembung nggoleki

Ulasan pelanggan:Produk dianggo, dhukungan sawise dodolan sing ramah

image5

Produk sing dituku:diffuser tabung gelembung nggoleki

Ulasan pelanggan:Kualitas diffuser apik banget.Dheweke langsung ngganti diffuser kanthi karusakan cilik, kabeh biaya dibayar dening Yixing.Perusahaan kita seneng banget milih dheweke minangka supplier