Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi iki nerangake carane informasi pribadhi dikumpulake, digunakake, lan dituduhake nalika sampeyan ngunjungi utawa tuku saka konsungmedical.com.

Konsungmedical.com setya banget kanggo nglindhungi privasi lan nyedhiyakake lingkungan online sing aman kanggo kabeh pangguna.Kanthi kabijakan kasebut, kita pengin menehi informasi babagan cara informasi pribadhi dikumpulake, digunakake, lan dituduhake nalika sampeyan ngunjungi utawa tuku saka www.konsungmedical.com.Tugas lan kewajiban kita kanggo nglindhungi privasi kabeh pangguna.

DATA PRIBADI APA YANG KITA KUMPULKAN?

Nalika sampeyan ngunjungi Situs kasebut, kita kanthi otomatis ngumpulake informasi tartamtu babagan piranti, kalebu informasi babagan browser web, alamat IP, zona wektu, lan sawetara cookie sing diinstal ing piranti sampeyan.Kajaba iku, nalika sampeyan browsing Situs, kita ngumpulake informasi babagan kaca web individu utawa produk sing dideleng, situs web utawa istilah telusuran sing ngarahake sampeyan menyang Situs kasebut, lan informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs kasebut.Kita nyebut informasi sing diklumpukake kanthi otomatis iki minangka "Informasi Piranti".

Kita ngumpulake Informasi Piranti nggunakake teknologi ing ngisor iki:

- "Cookies" yaiku file data sing diselehake ing piranti utawa komputer lan asring kalebu pengenal unik anonim.Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, lan carane mateni cookie, bukak http://www.allaboutcookies.org.

- "File log" nglacak tumindak sing kedadeyan ing Situs kasebut, lan ngumpulake data kalebu alamat IP, jinis browser, panyedhiya layanan Internet, kaca referensi / metu, lan prangko tanggal / wektu.

- "Web beacons", "tag", lan "piksel" minangka file elektronik sing digunakake kanggo ngrekam informasi babagan carane sampeyan browsing Situs.

Kajaba iku, nalika sampeyan tuku utawa nyoba tuku liwat Situs, kita ngumpulake informasi tartamtu saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit), alamat email, lan nomer telpon.Kita nyebut informasi iki minangka "Informasi Pesenan".

Nalika kita ngomong babagan "Informasi Pribadi" ing Kebijakan Privasi iki, kita ngomong babagan Informasi Piranti lan Informasi Pesenan.

KEPIYE NGANGGO DATA PRIBADI?

Kita nggunakake Informasi Pesenan sing diklumpukake umume kanggo nepaki pesenan sing diselehake liwat Situs kasebut (kalebu ngolah informasi pembayaran, ngatur pengiriman, lan menehi invoice lan / utawa konfirmasi pesenan).Kajaba iku, kita nggunakake Informasi Pesenan iki kanggo:

- Komunikasi karo sampeyan;

- Layar pesenan kita kanggo risiko potensial utawa penipuan;lan

- Yen selaras karo pilihan sing wis dituduhake karo kita, menehi informasi utawa pariwara sing ana gandhengane karo produk utawa layanan kita.

Kita nggunakake Informasi Piranti sing diklumpukake kanggo mbantu kita mriksa risiko potensial lan penipuan (utamane, alamat IP sampeyan), lan umume kanggo nambah lan ngoptimalake Situs kita (contone, kanthi ngasilake analitik babagan carane pelanggan browsing lan sesambungan karo Situs, lan kanggo netepake sukses kampanye pemasaran lan pariwara).

 

Apa kita nuduhake DATA PRIBADI?

Kita ora ngedol, nyewa, nyewa utawa mbukak data pribadhi menyang pihak katelu.

 

MALIH

Kita bisa nganyari kabijakan privasi iki saka wektu kanggo wektu kanggo nggambarake, contone, owah-owahan ing laku kita utawa kanggo alasan operasional, legal utawa peraturan liyane.

 

KONTAK KAMI

For more information about our privacy practices, if you have questions, or if you would like to make a complaint, please contact us by email at lisa@holly-tech.net