Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

babagan awake dhewe

sugeng rawuh

 

 

Madeg ing taun 2007, Holly Technology minangka cikal bakal domestik kanggo ngasilake peralatan lingkungan lan bagean sing digunakake kanggo perawatan limbah.Ing baris karo prinsip Customer pisanan ", perusahaan kita wis berkembang dadi perusahaan komprehensif nggabungaken produksi, dagang, desain lan layanan instalasi saka peralatan perawatan limbah.Sawise pirang-pirang taun njelajah lan praktik, kita wis mbangun sistem kualitas lengkap lan ilmiah uga sistem layanan sawise-sale sing sampurna.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
  • Sawetara gambar kiriman anyar - limbah ...
    22-01-21
    Ikon traslate cepet terjemahake Ikon traslate cepet Terjemahake lambang traslate Cepet.
  • Sawetara gambar kiriman anyar
    22-01-07
    Cepet traslate Ikon nerjemahake Yixing Holly Teknologi minangka cikal bakal domestik ing prodhuksi peralatan lingkungan lan bagean digunakake kanggo limbah.Ing ngisor iki sawetara gambar kiriman anyar: tube selttle...
maca liyane