Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Hubungi Kita

Yixing Holly Technology Co., Ltd.

alamat

Desa Gaocheng, Kutha Gaocheng Yixing,

Provinsi Jiangsu, China

Telp

86-510-87994422

Mobile / Whatsapp: 86-15995395879

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita