Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Kabar

  • Sawetara gambar kiriman anyar - peralatan perawatan limbah

    Ikon traslate cepet nerjemahake Ikon traslate cepet nerjemahake Ikon traslate cepet.
    Waca liyane
  • Sawetara gambar kiriman anyar

    Cepet traslate Ikon nerjemahake Yixing Holly Teknologi minangka cikal bakal domestik ing prodhuksi peralatan lingkungan lan bagean digunakake kanggo limbah.Ing ngisor iki sawetara gambar kiriman anyar: media settler tabung lan media filter bio sing cocog karo prinsip Custom...
    Waca liyane
  • The correct application of the air flotation machine is critical

    Aplikasi sing bener saka mesin flotasi udara iku kritis

    Ing peralatan perawatan limbah sing gedhe, sadurunge miwiti lan nggunakake peralatan kasebut, persiapan sing cukup kudu ditindakake supaya peralatan kasebut bisa digunakake kanthi apik, utamane sajrone operasi mesin apung udara supaya ora ana masalah liyane.Bisa ditrapake kanggo kalebu banyu limbah industri, ...
    Waca liyane
  • Classification and application of bar screen

    Klasifikasi lan aplikasi layar bar

    Miturut ukuran layar, layar bar dipérang dadi telung jinis: layar bar coarse, layar bar medium lan layar bar nggoleki. Miturut cara reresik saka layar bar , ana layar bar gawean lan layar bar mechanical.Peralatan kasebut umume digunakake ing saluran inlet ...
    Waca liyane
  • Application of sludge dewatering machine in paper mill wastewater treatment

    Aplikasi mesin sludge dewatering ing pengolahan limbah pabrik kertas

    Screw press sludge dewatering machine digunakake ing perawatan banyu limbah pabrik kertas.Efek perawatan ing industri kertas banget pinunjul.Sawise sludge disaring liwat extrusion spiral, banyu disaring metu saka celah antarane dering obah lan statis, lan slud ...
    Waca liyane
  • THE 15TH CHINA METALLURGY EXHIBITION

    PAMERAN METALURGI CHINA 15

    Area pameran luwih saka 20 ewu meter persegi, meh sewu perusahaan saka puluhan negara lan wilayah…
    Waca liyane