Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Multi-disc Sludge Dewatering Screw Press Machine

Katrangan singkat:

HLDS Multi-disc Sludge Dewatering Screw Press belongs kanggo penet sekrup, ora clog-free lan bisa nyuda tank sedimentasi lan tank thickening endhot, ngirit biaya konstruksi tanduran limbah.HLDS nggunakake meneng lan dering obah kanggo ngresiki dhewe minangka struktur clog-free, lan kontrol dening PLC otomatis, iku teknologi anyar sing bisa ngganti penet Filter tradisional kaya penet sabuk lan pigura penet, kacepetan meneng banget kurang, supaya iku biaya kurang daya lan konsumsi banyu ing kontras kanggo centrifuge ing, iku nglereni pinggiran mesin dewatering sluge.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip Kerja:

Sludge sing dikondisiake mili menyang zona panyaring saka tangki flokulasi lan didorong maju menyang mburi discharging.Kanthi kesenjangan ing antarane benang poros saya tambah sempit, tekanan ing sludge saya mundhak.Saka banyu wis kapisah saka endhot lan mili metu saka longkangan antarane dering obah lan rings tetep.Gerakan dering obah bakal ngresiki kesenjangan ing antarane dering obah lan tetep lan nyegah mesin saka blockage ..

Kue sludge sing disaring bakal didorong maju kanthi pungkasane dibuwang saka mburi

b

Fitur:

Konfigurasi piring spiral eksklusif kanggo pre-konsentrasi lan luwih apik kanggo ngobati endhot konsentrasi rendah.
Ngganti dehidrator jinis gravitasi kanggo mujudake konsentrasi lumpur sing efisien.
Flocculation lan konsentrasi operasi bebarengan ndadekake dewatering gampang.
Ngoptimalake konsentrasi slurry kanggo dewatering karo katup kontrol solenoid.

1

1. Rings sulih kain Filter, reresik dhewe, ora clogging, perawatan gampang.
Pencet sekrup dewatering ngidini operasi terus-terusan tanpa clogging amarga obah saka dering tetep lan dering obah ngresiki dhewe.Mulane, iku utamané apik ing sludge lengo karo kinerja banget.Kajaba iku, ora mbutuhake banyu tambahan kanggo ngresiki tekanan dhuwur supaya ora ana polusi cilik utawa sekunder.

2

2. Operasi kacepetan kurang, gangguan kurang, konsumsi energi kurang, mung 1/8 saka jinis sabuk, 1/20 centrifuge ing.

3

3. Ngurangi biaya investasi infrastruktur, ningkatake asil perawatan
Pencet sekrup dewatering bisa langsung nambani endhot saka tank aerasi lan tank sedimentasi
supaya tank thickening sludge ora perlu maneh.
Mulane, biaya konstruksi bisa dikurangi banget lan bisa nyingkiri masalah pelepasan fosfor.
Ngirit biaya tank penebalan sludge lan investasi peralatan liyane.
Occupy area cilik, ngurangi investasi construction kanggo dewatering.

4

4. Kontrol kanthi otomatis, operasi lan pangopènan sing gampang.
Pencet sekrup dewatering ora duwe komponen sing gampang diblokir kaya kain panyaring utawa pori filtrasi ing njero.
Operasi kasebut aman lan gampang.Uga bisa disetel kanggo operate kanthi otomatis liwat kabinèt kontrol elec.

5

Aplikasi:

Sludge Dewatering Screw Press bisa digunakake kanggo macem-macem sistem perawatan banyu limbah kayata kotamadya, petrokimia, serat kimia, nggawe kertas, farmasi, kulit lan sistem perawatan banyu industri liyane.Uga bisa digunakake kanggo Dairy Farm Manure Treatment, Palm Oil Sludge, Septic Sludge, etc. Operasi praktis nuduhake yen Dewatering Screw Press bisa nggawa keuntungan ekonomi lan sosial sing akeh kanggo pangguna.

Application

Parameter teknis

Jinis Limbah mentahan/Endapan limbah aktif/Endapan kimia Sludge udara sing larut Sludge mentahan campuran
Konsentrasi lumpur (TS) 0,20% 1.00% 2.00% 5.00% 3.00%
HLDS-131 ~4kg-DS/jam(~2,0m³/jam) ~6kg-DS/jam(~0,6m³/jam) ~10kg-DS/jam(~0,5m³/jam) ~20kg-DS/jam(~0,4m³/jam) ~26kg-DS/jam(~0,87m³/jam)
HLDS-132 ~8kg-DS/jam(~4,0m³/jam) ~12kg-DS/jam(~1,2m³/jam) ~20kg-DS/jam(~1,0m³/jam) ~40kg-DS/jam(~0,5m³/jam) ~52kg-DS/jam(~1,73m³/jam)
HLDS-133 ~12kg-DS/jam(~6,0m³/jam) ~18kg-DS/jam(~1,8m³/jam) ~30kg-DS/jam(~1,5m³/jam) ~60kg-DS/jam(~1,2m³/jam) ~72kg-DS/jam(~2,61m³/jam)
HLDS-201 ~8kg-DS/jam(~4,0m³/jam) ~12kg-DS/jam(~1,2m³/jam) ~20kg-DS/jam(~1,0m³/jam) ~40kg-DS/jam(~0,8m³/jam) ~52kg-DS/jam(~1,73m³/jam)
HLDS-202 ~16kg-DS/j(~8,0m³/jam) ~24kg-DS/jam(~2,4m³/jam) ~40kg-DS/jam(~2,0m³/jam) ~80kg-DS/jam(~1,6m³/jam) ~104kg-DS/jam(~3,47m³/jam)
HLDS-203 ~24kg-DS/jam(~12,0m³/jam) ~36kg-DS/jam(~3,6m³/jam) ~60kg-DS/jam(~3,0m³/jam) ~120kg-DS/jam(~2,4m³/jam) ~156kg-DS/jam(~5,20m³/jam)
HLDS-301 ~20kg-DS/jam(~10,0m³/jam) ~30kg-DS/jam(~3,0m³/jam) ~50kg-DS/jam(~2,5m³/jam) ~100kg-DS/jam(~2.0m³/jam) ~130kg-DS/jam(~4,33m³/jam)
HLDS-302 ~40kg-DS/j(~20,0m³/jam) ~60kg-DS/jam(~6,0m³/jam) ~100kg-DS/jam(~5,0m³/jam) ~200kg-DS/jam(~4,0m³/jam) ~260kg-DS/jam(~8,67m³/jam)
HLDS-303 ~60kg-DS/jam(~30,0m³/jam) ~90kg-DS/jam(~9,0m³/jam) ~150kg-DS/jam(~7,5m³/jam) ~300kg-DS/jam(~6,0m³/jam) ~390kg-DS/jam(~13,0m³/jam)
HLDS-304 ~80kg-DS/jam(~40,0m³/jam) ~120kg-DS/jam(~12,0m³/jam) ~200kg-DS/jam(~10,0m³/jam) ~400kg-DS/jam(~8,0m³/jam) ~520kg-DS/jam(~17,3m³/jam)
HLDS-351 ~40kg-DS/j(~20,0m³/jam) ~60kg-DS/jam(~6,0m³/jam) ~100kg-DS/jam(~5,0m³/jam) ~200kg-DS/jam(~4,0m³/jam) ~260kg-DS/jam(~8,67m³/jam)
HLDS-352 ~80kg-DS/jam(~40,0m³/jam) ~120kg-DS/jam(~12,0m³/jam) ~200kg-DS/jam(~10,0m³/jam) ~400kg-DS/jam(~8,0m³/jam) ~520kg-DS/jam(~17,3m³/jam)
HLDS-353 ~120kg-DS/jam(~60,0m³/jam) ~180kg-DS/jam(~18,0m³/jam) ~300kg-DS/jam(~15,0m³/jam) ~600kg-DS/jam(~12,0m³/jam) ~780kg-DS/jam(~26,0m³/jam)
HLDS-354 ~160kg-DS/j(~80,0m³/jam) ~240kg-DS/jam(~24,0m³/jam) ~400kg-DS/jam(~20,0m³/jam) ~800kg-DS/jam(~16,0m³/jam) ~1040kg-DS/jam(~34,68m³/jam)
HLDS-401 ~70kg-DS/jam(~35,0m³/jam) ~100kg-DS/jam(~10m³/jam) ~170kg-DS/jam(~8,5m³/jam) ~340kg-DS/jam(~6,5m³/jam) ~442kg-DS/jam(~16,0m³/jam)
HLDS-402 ~135kg-DS/jam(~67,5m³/jam) ~200kg-DS/jam(~20,0m³/jam) ~340kg-DS/jam(~17,0m³/jam) ~680kg-DS/jam(~13,6m³/jam) ~884kg-DS/jam(~29,5m³/jam)
HLDS-403 ~200kg-DS/jam(~100m³/jam) ~300kg-DS/jam(~30,0m³/jam) ~510kg-DS/jam(~25,5m³/jam) ~1020kg-DS/jam(~20,4m³/jam) ~1326kg-DS/jam(~44,2m³/jam)
HLDS-404 ~266kg-DS/jam(~133m³/jam) ~400kg-DS/jam(~40,0m³/jam) ~680kg-DS/jam(~34,0m³/jam) ~1360kg-DS/jam(~27,2m³/jam) ~1768kg-DS/jam(~58,9m³/jam)
Jinis Discharge
dhuwur
ukuran Bobot (kg) Total
daya (kW)
Banyu ngumbah
konsumsi (L/h)
L (mm) W (mm) H (mm) kosong Operasi
HLDS-131 250 1860 750 1080 180 300 0.2 24
HLDS-132 250 1960 870 1080 250 425 0.3 48
HLDS-133 250 1960 920 1080 330 580 0.4 72
HLDS-201 350 2510 900 1300 320 470 1.1 32
HLDS-202 350 2560 1050 1300 470 730 1.65 64
HLDS-203 350 2610 1285 1300 650 1100 2.2 96
HLDS-301 495 3330 1005 1760 850 1320 1.3 40
HLDS-302 495 3530 1290 1760 1300 2130 2.05 80
HLDS-303 495 3680 1620 1760 1750 2880 2.8 120
HLDS-304 495 3830 2010 1760 2300 3850 3.55 160
HLDS-351 585 4005 1100 2130 1100 1900 1.3 72
HLDS-352 585 4390 1650 2130 1900 3200 2.05 144
HLDS-353 585 4520 1980 2130 2550 4600 2.8 216
HLDS-354 585 4750 2715 2130 3200 6100 3.55 288
HLDS-401 759 4680 1110 2100 1600 3400 1.65 80
HLDS-402 759 4960 1760 2100 2450 5200 2.75 160
HLDS-403 759 5010 2585 2100 3350 7050 3.85 240
HLDS-404 759 5160 3160 2100 4350 9660 4.95 320

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: