Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Auto Wastewater Pretreatment Machine Mechanical Bar Layar

Katrangan singkat:

Layar Bar Mekanik HLCF diwenehake karo sawetara untu berbentuk khusus sing dipasang ing sumbu untu adhedhasar pesenan tartamtu, mbentuk rantai untu sing disegel.Sisih ngisor dipasang ing inlet banyu.akufchain wheel muter directionally karo malah kacepetan, kabèh chain rake bakal mindhah patut.Ing kahanan kaya mengkono, macem-macem padhet sing ditempelake ing waos bakal dipisahake saka cairan lan cairan kasebut bakal mudhun liwat celah kasebut.Nalika rake chain arrives ing mburi ndhuwur sawijining, eachklompok garu wilAku nindakake reresik dhewe kanthi ngeculake sebagian besar bahan padhet ing gravitasi lan rel pedoman, dene sisa bahan padhet liyaneldadi tidied resik dening bali mlaku brush.The kabèh proses digawa metu terus-terusan lan otomatis supaya minangka kanggo entuk goal saka ngalangi-Cairan separation.


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Mechanical Bar Screen (2)
Mechanical Bar Screen (1)

Fitur produk

1.Unit nyopir langsung didorong dening reducer gear cycloidal utawa reducer gear helical sing nuduhake sifat stabilitas kerja, gangguan kurang, kemampuan beban gedhe lan efisiensi dhuwur ing ngirim.
2. Struktur prasaja kanthi ukuran kompak, gampang dipasang lan dipindhah.Piranti bisa ngresiki dhewe nalika digunakake, gampang dijaga.
3. Gampang operate, bisa dikontrol langsung ing papan utawa remot.
4. Kalebu piranti pangayoman kakehan, mesin bakal mati kanthi otomatis nalika malfunction mengkono supaya karusakan.
5. Nalika jembaré piranti ngluwihi 1500mm, bakal digawe menyang mesin podo kanggo mesthekake kekuatan sakabèhé.

Mechanical Bar Screen

Aplikasi Khas

Iki minangka piranti pemisahan padat-cair sing canggih ing perawatan banyu, sing bisa terus-terusan lan kanthi otomatis mbusak lebu saka banyu limbah kanggo pretreatment limbah.Utamane digunakake ing tanduran perawatan limbah kotamadya, piranti pretreatment limbah omah, stasiun pompa limbah kotamadya, pabrik banyu lan pembangkit listrik, uga bisa digunakake kanggo proyek perawatan banyu saka macem-macem industri, kayata tekstil, percetakan lan pewarnaan, panganan, perikanan, kertas, anggur, jagal, kari, lsp.

Application

Parameter teknis

Model / Parameter HLCF-500 HLCF-600 HLCF-700 HLCF-800 HLCF-900 HLCF-1000 HLCF-1100 HLCF-1200 HLCF-1300 HLCF-1400 HLCF-1500
Jembar piranti B (mm) 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500
Jembar Saluran B1 (mm) B+100
Jarak Grille Efektif B2(mm) B-157
Jarak Baut Jangkar B3 (mm) B+200
Jembar Total B4 (mm) B+350
Jarak Gigi b(mm) t=100 1≤b≤10
t=150 10
Nginstal Sudut α(°) 60-85
Ambane Saluran H (mm) 800-12000
Dhuwur Antarane Port Discharge lan Platform H1 (mm) 600-1200
Dhuwur Total H2 (mm) H+H1+1500
Dhuwur rak mburi H3 (mm) t=100 ≈1000
t=150 ≈1100
Kacepetan Layar v(m/min) ≈2.1
Daya Motor N(kw) 0.55-1.1 0.75-1.5 1.1-2.2 1.5-3.0
Mundhut sirah (mm) ≤20 (ora macet)
Beban Sipil P1(KN) 20 25
P2(KN) 8 10
△P(KN) 1.5 2

Cathetan: Pis diitung kanthi H=5,0m, saben 1m H tambah, banjur P total = P1(P2)+△P
t: rake tooth pitch kasar: t = 150mm
apik: t = 100mm

Model / Parameter HLCF-500 HLCF-600 HLCF-700 HLCF-800 HLCF-900 HLCF-1000 HLCF-1100 HLCF-1200 HLCF-1300 HLCF-1400 HLCF-1500
Ambane Aliran H3 (m) 1.0
Kacepetan Aliran V³(m/s) 0.8
Jarak Grid b(mm) 1 Laju Alir Q(m³/s) 0.03 0.04 0.05 0.06 0.07 0.08 0.08 0.09 0.10 0.11 0.12
3 0.07 0.09 0.10 0.12 0.14 0.16 0.18 0.20 0.22 0.24 0.26
5 0.09 0.11 0.14 0.16 0.18 0.21 0.23 0.26 0.28 0.31 0.33
10 0.11 0.14 0.17 0.21 0.24 0.27 0.30 0.33 0.37 0.40 0.43
15 0.13 0.16 0.20 0.24 0.27 0.31 0.34 0.38 0.42 0.45 0.49
20 0.14 0.17 0.21 0.25 0.29 0.33 0.37 0.41 0.45 0.49 0.53
25 0.14 0.18 0.22 0.27 0.31 0.35 0.39 0.43 0.47 0.51 0.55
30 0.15 0.19 0.23 0.27 0.32 0.36 0.40 0.45 0.49 0.53 0.57
40 0.15 0.20 0.24 0.29 0.33 0.38 0.42 0.46 0.51 0.55 0.60
50 0.16 0.2 0.25 0.29 0.34 0.39 0.43 0.48 0.52 0.57 0.61

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED