Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Mekanik Internal Feed Rotary Drum Filter Layar

Katrangan singkat:

Drum Filter (Internal Feed), kang uga disebut layar drum, cocok kanggo misahake ngalangi-Cairan banyu limbah industri lan limbah domestik.Bisa mbusak padhet sampah sing ukurane luwih saka 0.2mm.Efluen lumebu ing jero drum rotary liwat inlet feed lan banjur ngliwati bendung distribusi menyang permukaan drum.Partikel lan banyu kapisah nalika drum muter karo padhet tetep ing layar lan ngliwati spasi drum.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1.Material punika dhuwur-kekuatan lan karat-tahan stainless steel;Area lapangan sing kurang digunakake;konstruksi trep;Bisa langsung didandani kanthi bolt ekspansi tanpa konstruksi saluran;Banyu inlet lan outlet bisa disambungake karo pipa.
2. Layar ora bakal diblokir dening sampah ngalangi amarga mesin kuwalik trapezoid bagean salib
3. Mesin kasebut dikontrol dening motor kacepetan sing bisa diatur, sing bisa njaga kondisi kerja sing paling optimal miturut aliran banyu.
4. Piranti ngumbah khusus bisa ngresiki rereged ing permukaan layar, sawise kaping pindho sikat internal, bakal entuk efek reresik sing paling apik.

Product Features

Aplikasi Khas

Iki minangka piranti pemisahan padat-cair sing canggih ing perawatan banyu, sing bisa terus-terusan lan kanthi otomatis mbusak lebu saka banyu limbah kanggo pretreatment limbah.Utamane digunakake ing tanduran perawatan limbah kotamadya, piranti pretreatment limbah omah, stasiun pompa limbah kotamadya, pabrik banyu lan pembangkit listrik, uga bisa digunakake kanggo proyek perawatan banyu saka macem-macem industri, kayata tekstil, percetakan lan pewarnaan, panganan, perikanan, kertas, anggur, jagal, kari, lsp.

Application

Parameter teknis

Model Ukuran Layar ukuran daya Bahan tingkat mbusak
Ukuran padhet Ukuran padhet
HlWLN-300 φ300 * 800 mm
Spasi: 0.15-5mm
1500 * 500 * 1200 mm 0,55KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-400 φ400 * 1000 mm
Spasi: 0.15-5mm
1800 * 600 * 1300 mm 0,55KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-500 φ500 * 1000 mm
Spasi: 0.15-5mm
1800 * 700 * 1300 mm 0,75KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-600 φ600 * 1200 mm
Spasi: 0.15-5mm
2400 * 700 * 1400 mm 0,75KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-700 φ700 * 1500 mm
Spasi: 0.15-5mm
2700 * 900 * 1500 mm 0,75KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-800 φ800 * 1600 mm
Spasi: 0.15-5mm
2800 * 1000 * 1500 mm 1.1KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-900 φ900 * 1800 mm
Spasi: 0.15-5mm
3000 * 1100 * 1600 mm 1.5KW SS304 0.95 0.55
HlWLN-1000 φ1000 * 2000 mm
Spasi: 0.15-5mm
3200 * 1200 * 1600 mm 1.5KW SS304 0.95 0.55

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED