Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Sistem Anti-clogging Dissolved Air Floatation (DAF) kanggo Perawatan Limbah

Katrangan singkat:

Dissolved Air Flotation (DAF) minangka metode flotasi sing efisien kanggo klarifikasi banyu. Istilah kasebut nuduhake cara ngasilake flotasi kanthi larut udara ing banyu ing tekanan lan banjur ngeculake tekanan kasebut. mayuta-yuta gelembung cilik mbentuk. Gelembung iki nempel ing partikel apa wae ing banyu nyebabake kapadhetan dadi kurang saka banyu. Partikel kasebut banjur cepet ngambang menyang permukaan kanggo collection lan njabut, ninggalake banyu clarified konco.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1. Tingkat aliran siji set: 1-100 (cocok kanggo ekspor).
2. Daur-ulang aliran flotation online larut.
3. Sistem pressurization efisiensi dhuwur nggawe akeh gelembung mikro gedhe
jumlah gelembung cilik.
Desain 4.Custom ing peralatan DAF beda lan rasio aliran daur ulang miturut jinis banyu sampah lan syarat perawatan kanggo entuk efek aman target lan stabilitas.
5. Skimmer jinis rantai stainless steel sing bisa diatur kanggo cocog karo jumlah endhapan sing beda
6.Tank koagulasi terpadu utawa tank flocculation lan tank banyu reresik (minangka opsional) kasedhiya kanggo ngirit papan lan biaya.
7. Otomatis lan remot kontrol.
8. Bahan bangunan.
① Baja Karbon (Expoxy Painted).
②Baja Karbon (Expoxy Painted)+FRP Lining.
③Stainless Steel 304/316L.

1630547348(1)

Aplikasi Khas

DAF minangka teknologi fisik-kimia sing wis bukti lan efektif sing umum digunakake kanggo akeh aplikasi industri lan kotamadya, kalebu:
1.Produk Recovery lan nggunakake maneh
2. Pretreatment kanggo ketemu watesan discharge kalen
3. Pretreatment kanggo nyuda beban ing sistem biologi hilir
4. Polishing limbah perawatan biologis
5. Mbusak silt lan pelumas saka banyu industri
DAF digunakake sacara ekstensif ing industri ing ngisor iki:
1. Daging, unggas lan pangolahan iwak
2. Industri susu
3. Petrokimia
4. Pulp lan kertas
5. Panganan lan wedang

Application

Aplikasi Khas

Model Kapasitas
(m³/jam)
Volume banyu udara sing larut (m) Daya motor utama (kW) Daya mixer (kW) Daya Scraper (kW) Daya kompresor udara (kW) dimensi
(mm)
HLDAF-2.5 2~2.5 1 3 0,55*1 0.55 - 2000*3000*2000
HLDAF-5 4~5 2 3 0,55*2 0.55 - 3500*2000*2000
HLDAF-10 8~10 3.5 3 0,55*2 0.55 - 4500*2100*2000
HLDAF-15 10~15 5 4 0,55*2 0.55 - 5000*2100*2000
HLDAF-20 15~20 8 5.5 0,55*2 0.55 - 5500*2100*2000
HLDAF-30 20–30 10 5.5 0.75*2 0.75 1.5 7000*2100*2000
HLDAF-40 35~40 15 7.5 0.75*2 0.75 2.2 8000*2150*2150
HLDAF-50 45~50 25 7.5 0.75*2 0.75 3 9000*2150*2150
HLDAF-60 55~60 25 7.5 0.75*2 1.1 4 9000*2500*2500
HLDAF-75 70-75 35 12.5 0,75*3 1.1 5.5 9000*3000*3000
HLDAF-100 95~100 50 15 0,75*3 1.1 3 10000*3000*3000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED