Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Pakan Obat Sistem Dosis Polimer Perawatan Kimia

Katrangan singkat:

Sistem dosis Polimer minangka macem-macem sistem persiapan sing sederhana lan fleksibel uga ekonomi lan efisien kanggo polimer.Range produk kalebu saka 1 nganti 3 sistem kamar lan stasiun dosis sing gegandhengan kanggo polimer garing lan cair.Sistem kasebut dilengkapi karo banyu lan bahan tingkat sing tepat kanggo ngamanake operasi sing efisien lan ekonomi sistem kasebut.Kita ngatur sistem supaya cocog karo kabutuhan aplikasi lan pelanggan, yaiku volume polimer ing kilogram saben jam utawa konsentrasi polimer ing solusi sing disiapake utawa wektu ripening.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1.Jet mixer: Njamin pengenceran podho sampurna polimer klempakan.
2.Accurate meter banyu kontak: Desain kanggo aplikasi
3. Fleksibilitas ing materi tank: Desain kanggo aplikasi
4.Broad aksesoris sawetara: Desain kanggo aplikasi
5.Keluwesan posisi piranti: Instalasi fleksibel
6.Profibus-DP, Modbus, Ethernet: Integrasi fleksibel menyang kontrol tengah
7.Sensor ultrasonik tanpa kontak kanggo kontrol tingkat terus-terusan ing ruang dosis: Proses otomatis sing bisa dipercaya
8. Integrasi kuwat karo peralatan pasca-preparation, kalebu.stasiun dosis: konfigurasi gampang lan commissioning
9. Kemampuan kanggo insinyur-kanggo-pesenan: Pelanggan entuk solusi sing disesuaikan

Polymer

Aplikasi Khas

Polimer sing wis disiapake digunakake kanggo nggayuh koagulasi lan flokulasi minangka sarana kanggo ngilangi partikel ing banyu ngombe lan perawatan banyu sampah.
Kajaba iku, polimer minangka instrumental ing aplikasi dewatering sludge sing efisien.

Parameter teknis

Model/Parameter HLJY500 HLJY1000 HLJY1500 HLJY2000 HLJY3000 HLJY4000
Kapasitas (L/H) 500 1000 1500 2000 3000 4000
ukuran (mm) 900*1500*1650 1000*1625*1750 1000*2240*1800 1220*2440*1800 1220*3200*2000 1450*3200*2000
Konveyor bubuk
Daya N(KW)
0.37 0.37 0.37 0.37 0.37 0.37
Paddle Diameter (mm)φ 200 200 300 300 400 400
Nyampur
Motor
Kacepetan Spindle n (r/min) 120 120 120 120 120 120
daya
N(KW)
0.2*2 0.2*2 0.37*2 0.37*2 0.37*2 0.37*2
Pipa Inlet Dia
DN1 (mm)
25 25 32 32 50 50
Pipa Outlet Dia
DN2 (mm)
25 25 25 25 40 40

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED