Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Teknologi Anyar Dissolved Oksigen Micro Nano Gelembung Generator

Katrangan singkat:

Generator Gelembung Nano disedhiyakake dening HOLLY, produk sertifikat CE lan ISO sing dijanjekake sing digunakake kanthi teknologi gelembung nano dhewe, sawetara aplikasi utamane ing macem-macem industri lan duwe potensial pangembangan gedhe minangka sifat fungsional gelembung nano: gelembung karo anion, gelembung. bledosan kanthi efek antiseptik, oksigen larut ing banyu kanthi cepet, efisiensi dhuwur lan hemat energi ing perawatan banyu.Teknologi lan pangembangan majeng & diwasa terus nggedhekake macem-macem aplikasi, pasar bakal tuwuh. Generator gelembung nano bisa kerja kanthi kapisah utawa kerja bareng karo model Generator Oksigen utawa Generator Ozon sing cocog sing bisa ngganti flotasi larut dekompresi tekanan tinggi saiki. gelembung lan bagéan saka peralatan aerasi.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1.High-tekanan gas Cairan nyawiji lan teknologi nglereni vortex, Kapadhetan dhuwur nano gelembung, non-clogging lan gampang kanggo njaga.
2. Gelembung diameteripun saka 80nm ~ 20pm, banyu kebak bisa cepet diprodhuksi karo efek dissolving gas-Cairan Fantastic.
3.24/7 mlaku kanthi otomatis, kinerja stabil, efisiensi dhuwur, konsumsi energi kurang swara jow.

tz1

Generator gelembung nano kanggo perawatan efluen
Pengolahan banyu limbah bakal duwe skala nano sing nyawiji cairan lan gas, nambah kelarutan banyu saka ngisor nganti ndhuwur.Wektu panggonan gelembung nano ing banyu 100 kaping luwih saka gelembung biasa, nggayuh tujuan aerobik sakabèhé.

tz
tz2

Aplikasi Khas

1. Polusi Banyu & Pengolahan Limbah
Gelembung Nano bisa nambah oksigen larut ing banyu kanthi efisien lan tetep awet supaya bisa ngaktifake perawatan biologi aerobik kanthi luwih apik.Nano Gelembung njupuk muatan elektrostatik negatif lan nyerep pallutan muatan elektrostatik positif ing banyu lan nyopot supaya bisa misahake floating kanthi efisien.Gelembung Nano mung digawe tanpa peralatan abot lan nggawe efek dhuwur kanthi efisien supaya sampeyan bisa ngirit wektu kerja lan biaya operasi pengolahan banyu limbah.

2. Budidaya
Gelembung Nano bisa nyuplai lan nambah oksigen terlarut ing banyu supaya bisa ngresiki lan sterilisasi banyu kanthi efisien.Nano Gelembung bisa tuwuh iwak sehat luwih cepet nggunakake kurang feed iwak lan tamba saka nursery.Gelembung Nano bisa ngirit wektu kerja lan biaya operasi.

3. Hidroponik - Gelembung Nano bisa nyuplai lan nambah oksigen terlarut ing banyu supaya bisa nyepetake wutah sayuran lan ngasilake asil sing dhuwur.Gelembung Nano uga bisa ningkatake efek sterilisasi ing banyu.Karakteristik sayuran sing ditanam kanthi gelembung nano yaiku gedhe, subur lan enak.

Parameter teknis

HLYZ-001 HLYZ-002 HLYZ-006 HLYZ-012
Kapasitas (m3/h) 1 2 6 12
Tegangan (V) 220/380 220/380 220/380 220/380
Daya (kW) 0.5 1.1 3 5.5
ukuran (mm) 630*500*770 630*500*770 860*700*980 1040*780*1080
Suhu kerja (℃) 0-100 0-100 0-100 0-100
Cakupan Banyu (m3 / dina) 120 240 720 1440
Diameter Gelembung (nm/μm) 80nm-20μm 80nm-20μm 80nm-20μm 80nm-20μm
Rasio Campuran Gas-Cairan 1:8-1:12 1:8-1:12 1:8-1:12 1:8-1:12
Tingkat Dissolving Gas-Cairan > 95% > 95% > 95% > 95%

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED