Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

EPDM Membrane Fine Gelembung Disc Diffuser

Katrangan singkat:

Diffuser cakram gelembung sing apik duwe pola pamisah unik lan bentuk irisan, sing bisa nyebar gelembung udara kanthi pola sing apik banget lan seragam kanggo efisiensi transfer oksigen sing dhuwur.Katup mriksa sing efektif banget lan terintegrasi ngidini zona aerasi gampang ditutup kanggo aplikasi online-on/air-off.Bisa dilakokno liwat macem-macem aliran udara kanthi pangopènan minimal kanggo kinerja jangka panjang.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

1. mundhut resistance Low
2. Highly tahan luh
3. Anti-clogging, anti-backflow
4.Aging-tahan, anti-karat
5. Efisiensi dhuwur, hemat energi
6. Urip layanan dawa, kurang pangopènan
7. Struktur kompak, dhukungan sing kuat

Product Features (2)
Product Features (1)

materi

1. EPDM
Epdm bisa tahan panas, cahya, oksigen, utamane ozon.Epdm ateges non-polaritas, solusi polaritas lan tahan kimia, bibulous kurang, nduweni sifat insulasi sing apik.
2. Silikon
Ora larut ing banyu lan pelarut apa wae, ora beracun lan ora enak, sifat kimia stabil, kajaba alkali kuwat, asam hidrofluorat ora bereaksi karo materi apa wae.
3. PTFE
①Tahan suhu dhuwur lan kurang, suhu kerja bisa 250ºC, kateguhan mekanik sing apik;sanajan suhu mudhun nganti -196ºC uga bisa njaga elongasi 5%.
②Karat - resistensi kanggo paling kimia lan pelarut, nuduhake inersia, resistance asam kuwat, banyu lan macem-macem pelarut organik.
③Lubrication dhuwur - koefisien gesekan paling murah ing bahan padhet.
④Non-adhesion - minangka tegangan permukaan sing paling cilik ing bahan padhet lan ora nempel ing zat apa wae.

y4

EPDM

y1

PTFE

y3

silikon

Aplikasi Khas

1.Aerasi kolam iwak lan aplikasi liyane
2. Aerasi saka jero aerasi basin
3. Aerasi kanggo limbah lan pabrik pengolahan banyu limbah kewan
4.Aerasi kanggo proses aerobik denitrifikasi / dephosphorization
5. Aerasi kanggo cekungan aerasi banyu limbah konsentrasi dhuwur, lan aerasi kanggo kolam pangaturan pabrik pengolahan banyu
6. Aerasi kanggo SBR, cekungan reaksi MBBR, kolam oksidasi kontak; cekungan aerasi endapan aktif ing pabrik pembuangan limbah

Parameter khas

Model HLBQ-170 HLBQ-215 HLBQ-270 HLBQ-350 HLBQ-650
Tipe Gelembung Gelembung Kasar Gelembung apik Gelembung apik Gelembung apik Gelembung apik
Gambar 1 3 2 4 5
Ukuran 6 inch 8 inch 9 inch 12 inchi 675 * 215 mm
MOC EPDM / Silikon / PTFE - ABS / PP-GF sing diperkuat
Konektor 3/4" NPT benang lanang
Kekandelan membran 2 mm 2 mm 2 mm 2 mm 2 mm
Ukuran Gelembung 4-5 mm 1-2 mm 1-2 mm 1-2 mm 1-2 mm
Aliran Desain 1-5m3/jam 1,5-2,5m3 / h 3-4m3/jam 5-6m3/jam 6-14m3 / jam
Range Aliran 6-9m3/jam 1-6m3/jam 1-8m3/jam 1-12m3 / jam 1-16m3 / jam
SOTE ≥10% ≥38% ≥38% ≥38% ≥40%
(6m tenggelam) (6m tenggelam) (6m tenggelam) (6m tenggelam) (6m tenggelam)
SOTR ≥0,21kg O2/jam ≥0,31kg O2/jam ≥0,45kg O2/jam ≥0,75kg O2/jam ≥0,99kg O2/jam
SAE ≥7.5kg O2/kw.h ≥8.9kg O2/kw.h ≥8.9kg O2/kw.h ≥8.9kg O2/kw.h ≥9.2kg O2/kw.h
Mundhut sirah 2000-3000Pa 1500-4300Pa 1500-4300Pa 1500-4300Pa 2000-3500Pa
Area Layanan 0,5-0,8m2 / bêsik 0,2-0,64m2 / bêsik 0,25-1,0m2 / bêsik 0,4-1,5m2 / bêsik 0,5-0,25m2 / bêsik
Service Life > 5 taun

Packing & Pangiriman

Fine Bubble Disc Diffuser (1)
Fine Bubble Disc Diffuser (2)
Fine Bubble Disc Diffuser (3)
Fine Bubble Disc Diffuser (4)
Fine Bubble Disc Diffuser (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: