Panyedhiya Solusi Perawatan Limbah Global

Luwih saka 14 Taun Pengalaman Manufaktur

Sawetara gambar kiriman anyar

 

YixingHolly Technology minangka cikal bakal produksi peralatan lingkungan lan bagean sing digunakake kanggo perawatan limbah.

Ing ngisor iki sawetara gambar kiriman anyar: media settler tabung lan media filter bio

zdgf

Ing baris karo prinsip Customer pisanan ", perusahaan kita wis berkembang dadi perusahaan komprehensif nggabungaken produksi, dagang, desain lan layanan instalasi saka peralatan perawatan limbah.Sawise pirang-pirang taun njelajah lan praktik, kita wis mbangun sistem kualitas lengkap lan ilmiah uga sistem layanan sawise-sale sing sampurna. Saiki, luwih saka 80% produk kita ngekspor luwih saka 80 negara, kalebu Asia Tenggara, Eropa, Amerika Utara, Amerika Latin, Afrika .. Wis pirang-pirang taun, kita wis entuk kapercayan lan sambutan saka omah lan luar negeri.

Produk utama kami kalebu: Dewatering screw press, Polymer dosing system, Dissolved air flotation(DAF) system, Shaftless screw conveyor, Machanical bar screen, Rotary drum screen, Step screen, Drum filter screen, Nano bubble generator, Fine bubble diffuser, Mbbr bio media filter, media settler tabung, generator oksigen, generator ozon dll.

Tube settler cocok banget ing kabeh clarifiers beda lan njabut wedhi.Iki dianggep minangka peralatan perawatan banyu universal ing sumber banyu lan teknik got.Wis aplikasi sudhut, efficiency jawab dhuwur, wilayah cilik, etc. Iku cocok kanggo njabut wedhi ing welingan, industri lan udan banyu ngombé, misahake ing lenga & banyu.
Desain mandhiri modular lan kubik saka Honeycombed Inclined Tube Settlers mbantu nangani nalika instalasi lan pangopènan sabanjure.
1mm ireng PP lamella clarifier tube pemukim media kanggo limbah desain perawatan banyu ngindari membran tembok lancip lan ngompliti mbentuk Techniques kanggo nyilikake kaku komponen lan kaku lingkungan sakteruse cracking lemes.
1mm ireng PP lamella clarifier tube pemukim media kanggo limbah perawatan banyu nawakake cara inexpensive nganyarke ana clarifiers tanduran perawatan banyu lan cekungan sedimentasi kanggo nambah kinerja.Padha uga bisa nyuda tankage / footprint sing dibutuhake ing instalasi anyar utawa nambah kinerja cekungan penyelesaian sing ana kanthi nyuda beban padhet ing saringan hilir.


Wektu kirim: Jan-07-2022